2010.02.01 -20010.02.28
2010 02 25  Patarimas
                                
                 Pasaulio čempionas, b/k irklavimo veteranas Anatolijus Šarykinas iš Rusijos atsiuntė šią žinutę
МОЙ СОВЕТ ВСЕМ ГРЕБНЫМ МОИМ БРАТЬЯМ В ПРИБАЛТИКЕ ,ТРЕНИРОВАТЬСЯ  ПО САМОЧУСТВИЮ, БОЛЬШЕ ПРИСЛУШИВАТЬСЯ К СВОИМУ ОРГАНИЗМУ И ЧАЩЕ ХОДИТЬ НА ОБСЛЕДОВАНИЕ К ВРАЧУ. БЕРЕГИТЕ СЕБЯ, ДА ХРАНИТ ВАС БОГ!
                                                                          
                                                                             
                          


Vladimir Markov
Daugiau foto iš Vladimiro  albumo čia.....
2010 02 23 Liūdna žinia

 

                Š/m vasario 19 d. Maskvoje, slidinėjimo varžybų metu, finišuojant, netikėtai nustojo plakti Vladimiro Markovo g.1956 m. širdis. Vasario 22 dieną t.y vakar jis palaidotas Maskvos kapinėse.

 

                Vladimiras Markovas buvo vienas iš aktyviausių Rusijos baidarių ir kanojų irklavimo veteranų. Eilę metų irkluodami dvivietę baidarę, poroje su Anatolijumi Šarykinu jie neturėjo sau lygių varžovų ne tik Rusijoje, bet ir tarptautiniuose vandenyse.

 

                Baidarių ir kanojų irklavimo klubas „Rovingas“ reiškia gilią užuojautą Vladimiro Markovo artimiesiems, draugams bei visiems pažinojusiems buvusį sportininką - irklavimo veteraną.
                                                    

 

 

 

 

2010 02 22 Timo Brabanto pergalė triatlono varžybose

 

                Pekino olimpinių žaidynių K-1 1000m. nugalėtojas bei K-1 500m. trečios vietos laimėtojas Timas Brabantas sėkmingai dalyvauja ne tik irklavimo varžybose, bet ir Didžiosios Britanijos triatlono varžybose, pirmą kartą dalyvaudamas tokio lygio triatlono varžybose tapo nugalėtoju.  Apie tai straipsnį galite skaityti paspaudę čia...

 

               Suprantantys angliškai galite paklausyti Timo Brabanto pasakojimą, spauskite čia....

 

 

 

2010 02 16 Vladimiras Parfenovičius

 

                Apie vieno iš geriausių, visų laikų irkluotojo, baltaruso Vladimiro Parfenovičiaus šiuo metu dirbančio Rusijos b/k irklavimo rinktinės treneriu, sportinį kelią, galite paskaityti paspaudę čia...

 

 

                              

  

2010 02 14 „Jūros šventė“ 2010

                                             

                 Skyrelyje „Tvarkaraštis“ galite susipažinti su šiais metais Klaipėdoje, Jūros šventės metu, vyksiančių baidarių ir kanojų irklavimo sporto veteranų bei baidarių irklavimo mėgėjų, varžybų preliminariais nuostatais ir programa.

             

 

                 Apie  varžybų nuostatus ir programą galite pateikti atsiliepimus, siūlymus bei pageidavimus iki š/m  kovo 31 dienos.E.p Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiančio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą

 

 

 

 

2010 02 10 Naujasis sezonas

 

                Visi baidarių ir kanojų  irklavimo mėgėjai su nekantrumu laukia naujausių žinių apie b/k irklavimo perspektyvas, bei šiais metais vyksiančias b/k irklavimo varžybas, Lietuvoje ir už jos ribų. Šių metų b/k irkluotojų  bendro fizinio pasiruošimo varžybos turėjusios vykti sausio mėn. atšauktos dėl salės remonto. Lietuvos b/k irklavimo federacijos konferencija taip pat atidėta, neribotam laikui.

 

                Turimomis mūsų klubo žiniomis, Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacijos biudžetą, šių metų pradžioje sudarė -50 000Lt. skola, už praėjusius metus. 

 

 

 

 

2010 02 07 Viktorija Gurevičiūtė

 

                Skyrelyje „Senos nuotraukos“, Viktorijos albume, galite rasti daug įvairių ir įdomių nuotraukų iš praėjusio amžiaus 8 – ojo, bei 9 – ojo dešimtmečio laikų. Šis Viktorijos albumas bus dar pildomas.
                                                                       

 

 

 

2010 02 05 Išrinkti geriausi praėjusių metų policijos sportininkai

               Išrinkti geriausi 2009 m. Lietuvos policijos sportininkai, kurie vakar, kartu su jų treneriais buvo pagerbti Policijos departamente. Susumavus praėjusių metų rezultatus paaiškėjo, kad geriausia praėjusių metų policijos sportininke tapo Lietuvos policijos mokyklos darbuotoja Margarita Čiuplytė (kyokushin karate).

              Antrąją vietą užėmė rankų lenkikė Eglė Vaitkutė, dirbanti Klaipėdos apskrities VPK Šilutės r. policijos komisariate.

              Trečiąją vietą pasidalijo Laurius Veličko (šaudymas), dirbantis Lietuvos kriminalinės policijos biure ir Rimvydas Spėčius (kulkinis šaudymas), dirbantis antiteroristinių operacijų rinktinėje "Aras"

              Į geriausiųjų policijos sportininkų dešimtuką taip pat pateko 5.Petras Pranckūnas (lengvoji atletika) Lietuvos policijos mokykla, 6. Andrejus Zadneprovskis (šiuolaikinė penkiakovė) Vilniaus apskrities VPK, 7.Sigitas Bulovas (b/k irklavimas) Klaipėdos apskrities VPK, 8.Vilius Petrauskas (jėgos daugiakovė) Panevėžio apskrities VPK, imtynininkai 9.Ramūnas Fokas Kauno apskrities VPK ir 10.Svajūnas Polikevičius iš Vilniaus apskrities VPK.

              Pretendavo į geriausių ir populiariausių policijos sportininkų dešimtuką dar vienas mūsų klubo atstovas Justas Vaičiulis iš Klaipėdos apskrities VPK, jam atiteko 15- vieta.

              Plačiau apie šį renginį galite paskaityti Lietuvos policijos tinklapyje paspaudę čia…

 

 

2010 02 03 Klaipėdos veteranai – meistrai taip pat ruošiasi irklavimo sezonui

                Lietuvos b/k irklavimo veteranai – meistrai domisi, ką šiuo metų laiku veikia klaipėdiečiai, kaip jie ruošiasi artėjančiam sezonui kurio atidarymas pagal sinoptikų prognozes, gali būti kiek vėliau negu įprasta.

                Klaipėdiečiai, kaip ir visi Lietuvos b/k irklavimo meistrai, sezonui ruošiasi individualiai, vieni krosus bėgioja, kiti slidinėja, kai kas svarmenis kilnoja ar baseine plaukioja, o kas ir poilsiauja.

                Vieną kartą per savaitę, visi vieningai (Rovingo, Gabajos ir Olertano klubai) susirenka krepšinį (su jėgos elementais) pažaisti. Komandų pagrindas (Baidarininkai prieš kanojininkus) ir scenarijus išlikęs tas pats, dažniausiai baidarininkai nors ir ne taip jau lengvai kaip iki Naujųjų metų, sumuša kanojininkus. Pasitaiko kad vieną ar kitą kėlinuką laimi ir kanojininkai. “Bent jau ne taip lengvai esame suspardomi“ – po paskutinių atkaklių rungtynių kurių metu netrūko, piktokų pasiburnojimų bei apsistumdymų, džiaugėsi kanojininkų lyderis Romas Daugnora.

              Šiais metais Liepos 24 arba 31 dieną (Tiksli data bus nustatyta kiek vėliau) Jūros šventės metu vyks tradicinės b/k irklavimo veteranų – meistrų varžybos, kurias šiais metais organizuos BKIK „Rovingas“, o 2011 metais BISK „Gabaja“. Buvo svarstoma galimybė šių varžybų metu rengti lenktynes ir turistinėmis baidarėmis, įvertinus visas aplinkybęs nuspręsta, lenktynes turistinėmis baidarėmis, organizuoti sekančią dieną po sportinių valčių varžybų tai yra atitinkamai Liepos 25 arba rugpjūčio 1 dieną.

              Artimiausiu metu skyrelyje „Tvarkaraštis“ bus galima rasti šių varžybų programą.

 

 


 


 


 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas