2009.12.01 - 2009.12.31

2009 12 18 Lietuvos Policijos jėgos trikovės čempionatas

 

               Praėjusį trečiadienį, Panevėžio lengvosios atletikos manieže, vyko Lietuvos Respublikos Policijos jėgos trikovės čempionatas, kuriame Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui atstovavo Justas Vaičiulis.

             

                Pareigūnai rungėsi giros stūmimo rungtyje, aiškinosi kas daugiau per 1 min. gulomis išspaus 60kg. svorio štangą ir kas greičiausiai nuneš manekeną, sveriantį apie 70kg.

 

                J. Vaičiulis 24 kg. svorio girą dešine ranka išstūmęs 41, o kaire ranka 40 kartų užėmė 10 vietą. Štangos spaudimo rungtyje išspaudęs 47 kartus liko 4-as, o manekeno nešimo rungtyje 17-tas.

 

                Susumavus visus šių varžybų rezultatus tarp 30 dalyvių J.Vaičiulis užėmė 9-tą vietą. Nugalėjo Virgilijus Domeika iš Šiaulių, antras sostinės atstovas Nerijus Butėnas, trečias Marius Kupstys iš Šiaulių.

 

               Klaipėdos AVPK komanda bendroje komandinėje įskaitoje liko 4-ta. Nugalėjo Šiaulių AVPK komanda.

 

 

                                    

                                             

 

2009 12 16 Pagerbti Klaipėdos m. sportininkai

                                    

 

 

                Vakar Klaipėdoje, „Klaipėdos“ viešbučio konferencijų salėje, buvo pagerbti Klaipėdos m. sportininkai ir veteranai pasiekę svaresnių laimėjimų tarptautinėse arenose, bei geriausios Klaipėdos m. komandos.

 

                 Klaipėdos m. meras Rimantas Taraškevičius apdovanojo geriausių Klaipėdos miesto sportininkų dešimtuką, kurio pirmuoju numeriu tapo sunkiosios atletikos atstovas Ramūnas Vyšniauskas.

 

                 Nominacijos, Už pavyzdį jaunimui garsinant Klaipėdą ir Lietuvą Pasaulyje, įteiktos legvosios atletikos, irklavimo ir kitų sporto šakų veteranams, tarp jų ir mūsų b/k irklavimo klubo atstovams Aleksandrui Nazarovui, Aleksandrui Šarafutdinovui, Romui Daugnorai, Kęstučiui Borteliui ir Sigitui Bulovui.

 

                  Geriausia Klaipėdos miesto komanda pripažinta sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“.
                                                                
                                                                    

 

                                                     
                                 
2009 12 14 B/k irklavimo rungčių pakeitimai
              
                Neseniai tarptautinės b/k irklavimo federacijos direktorių taryba, patvirtino naują, olimpinių žaidynių b/k irklavimo programą, kurioje numatytos šios rungtys, vyrams:  K-1, K-2, C-1 200m. K-1, K-2, K-4, C-1, C-2 1000m.  moterims: K-1 200m., K-1 500m. ir K-2 500m.

                Pasaulio čempionatuose ir pasaulio taurės etapuose, numatytos naujos rungtys, trijų rūšių estafetės 200m. nuotolyje. 5000m. nuotolis, bei C-1 200m. moterims.

                                                                                

 

 

2009 12 08 Krepšinio aikštelėje 

               Šiandien vyko ketvirtosios rungtynės tarp Klaipėdos baidarininkų ir kanojinkų, kanojinikai dėjo visas pastangas iškovoti pegalę bent viename kėlinuke, tačiau eilnį kartą nuo jų fortūna nusisuko. Pirmajį kėlinuką jie pradėjo kaip niekada pakiliai, įsiveržė į priekį  6-0, tačiau po permainingo žaidimo pergalę išplėšė baidarininkai 23 – 21, antrajame ir trečiajame kėlinyje savo pranašumą dar kartą patvirtino baidarinikai 21 – 10 ir 21 – 19, nors trečiojo kėlinuko rezultatas ir apylygis, tačiau įtampos jame nebuvo, kanojininkai buvo įveikti nesunkiai.

                Šį kartą baidarininkams atstovavo A.Babachinas, J.Vaičiulis, G.Šiaškus, A.Miežietis, Vytautas Šiaškus ir Darius Bulovas, o kanojinikų komandoje žaidė R.Daugnora, A.Nazarovas, R.Janauskas, K.Bortelis, O.Chrulevičius, S.Šajauka bei tėvas ir sūnus Aleksandrai Šarafutdinovai.                

                Nuo kitos savaitės, Romas Daugnora , ruoštis sekančiam sezonui išvyksta į treniruočių stovyklą Šveicarijoje, jis ten gerins bendrą fizinį pasiruošimą slidinėdamas, o Aleksandras Šarafutdinovas greitu laiku išplauks į jūrą, taip kad Klaipėdos baidarininkų – kanojininkų šių metų derbis greičiausiai baigsis.

                

                Lietuvos Irkluotojai – meistrai, norintys išbandyti jėgas krepšinio aikštelėje su Klaipėdos meistrais, galite e.p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiančio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą    pareikšti tokį pageidavimą. E.p. būtu ir aptartos galimos rungtynės. 

 

 

                                                                      

             

2009 12 07 Pavelas Bespalovas               

               Šiuo metu panevėžietis Pavelas Bespalovas ypač aktyviai ruošiasi sekančiam sezonui. Plaukimo baseine kilometrus skaičiuoja kartu su savo dukryte Alina g. 1998 m. Kuri dideliam Pavelo džiaugsmui, šiuo metu yra viena iš stipriausių jaunųjų plaukikių Lietuvoje. Neseniai, Kaune vykusiame šalies vaikų plaukimo čempionate, Alina Bespalova plaukdama pačiu sunkiausiu stiliumi „peteliške“, užėmė aukštą ketvirtą vietą. Šiuo Alinos pasiekimu labiausiai džiaugiasi ir didžiuojasi tėvas Pavelas Bespalovas.

               Skyrelyje „Senos nuotraukos“ galite rasti daug užfiksuotų akimirkų iš P.Bespalovo jaunystės, bei jo sportinės karjeros.

 

                                                                 

2009 12 06 Dėl 2010 metų kalendorių

               Norintys įsigyti kalendorių su savo atvaizdu, galite teikti, bet kokias nuotraukas ir užrašus ant jų, nebūtinai susijusias su Pasaulio meistrų varžybomis. Daugiau pvz. galite pažiūrėti čia.....

 

 

                                                                                                            

2009 12 05 Mozilla Fireffox naršyklė               

               Rovingas.lt puslapių lankytojams siūlome naudotis šiuolaikine Mozilla Fireffox internetine naršykle. Rovingas.lt puslapiai matomi ir kitose naršyklėse, tačiau kokybiškus puslapius ir visus juose esančius vaizdus, galite matyti tik naujausiose internetinių naršyklių versijose, viena iš jų yra Mozilla Fireffox.

               Daugiau sužinoti apie Mozilla Fireffox bei ją parsisiūsti ir įsidiegti į savo kompiuterį, galite tai atlikti paspaudę čia…

                                                            

              

 

2009 12 03 Kalendoriai 2010m.                 

               Siūlome įsigyti  2010 metų kalendorių (Trys viename) su Lietuvos b/k irklavimo meistrų atvaizdais iš 1-ojo Pasaulio meistrų čempionato vykusio 2009 metų rugsėjo 4-6 dienomis Račicėje (Čekija). Kalendorių vaizdus galite pamatyti paspaudę čia...                

                Pageidaujantiems įsigyti kalendorių, iki gruodžio 10 d. galite užsakyti elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiančio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą  1vnt. Kaina 30 Lt. su pristatymu.

                Kalendoriuje galimas nuotraukų koregavimas, pasiūlymus teikite tuo pačiu e.p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiančio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą

                    

 

                                          

 

2009 12 03 Pasaulio maratonai                

               Tarptautinės baidarių ir kanojų irklavimo federacijos maratono komitetas paskelbė kad 2010 ir 2011 metų Pasaulio b/k irklavimo maratonai vyks kaip ir numatyta tvarkaraštyje, atitinkamai Baynoles (Ispanija) ir Singapūre.               

               2012 metų Pasaulio maratoną pretenduoja surengti Roma (Italija), Gyor (Vengrija) ir Tyn nad Vltavou (Čekija).               

               2013 metų maratoną pageidauja surengti Kopenhaga (Danija) ir Pietų Afrikos Respublika, maratono komitetas labiau linkęs pritarti Kopenhagos kandidatūrai, o 2014 metais nutarta Pasaulio maratoną surengti Pietų Afrikos Respublikoje.               

               Apie sprinto rengiamas tarptautines b/k irklavimo meistrų varžybas kol kas jokių žinių bei naujienų nėra. 

 

                                             

 

2009 12 02 Krepšinio aikštelėje virė aistros                 

               Vakar į krepšinio aikštelę rinkosi ne tik Klaipėdos b/k irklavimo meistrai, bet pagelbėti baidarininkams dar labiau sumušti kanojinkus atvyko ir jaunieji baidarinikai Andrius Jokubaitis, Arminas Miežietis, G.Šiaškaus sūnus Vytautas bei ryžtingai nusiteikusi Raida Normantienė iš Plungės.                

               Raidai labai pagailo kanojininkų, todėl ji atvežė jiems pastiprinimą, savo augalotą (ūgis apie 190cm) sūnų, kuris apšilimo metu pademonstravo įspūdingus krepšinio šou elementus, tačiau rungtynių eigoje nebuvo jie efektyvūs ir lemiamos įtakos neturėjo.                

               Kanojinikų komandos sudėtis išliko  nepakitusi, tik dar labiau nusiteikusi siekti revanšo. Pirmajame kėlinyje pastiprinimo jie atsisakė ir bandė savo jėgomis pasiekti persilaužimą ir tai jiems neblogai sekėsi, ypač taikliai atakavo R.Daugnora ir A.Šarafutdinovas, tačiau kėlinuko pabaigą sėkmingiau sužaidė baidarininkai ir išplėšė pergalę 21-19, antrajame ir trečiajame kėlinyje jų gretose jau žaidė legionierius iš Plungės, tačiau  tai negelbėjo, antrojo kėlinio rezultatas 21-18, o trečiojo  21-14 vėl baidarinikų naudai.                

               Šį kartą baidarinikai - meistrai A.Babachinas, S.Bulovas, Arvydas Miežietis ir G.Šiaškus didelio vargo neturėjo į aikštelę įbėgdavo epizodiškai, dažniau jie sėdėjo ant atsarginių suolelio ir žiūrėjo kaip sekasi jaunimui ir Raidai grumtis po krepšiais su R.Daugnora, kuris rungtynių metu nors ir pasirodė piktokas, tačiau šį kartą liko labai patenkintas savo komandos žaidimu.

 

 


 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas