Europos policijos ir ugniagesių žaidynės

Lietuvos Respublikos Policijos departamento informacija 

2008-06-26 Europos policijos ir ugniagesių sporto žaidynėse lietuviai iškovojo 3 aukso medalius

Baidarininkas S.Bulovas iškovojo 2 aukso medalius
       Birželio 23 d. Ispanijoje, Pontevedros mieste, pasibaigusiose II Europos policijos ir ugniagesių sporto žaidynėse „EUROPOLYB 2008“ puikiai sekėsi Lietuvos sportininkams.
      
      Antradienį baidarių K1 5000 m. rungties finale startavęs Klaipėdos m. VPK areštinės viršininkas Sigitas Bulovas aplenkė visus varžovus ir iškovojo pirmąjį aukso medalį Lietuvai. Tačiau tai nebuvo paskutinis lietuvio medalis. Po pietų, poroje su italu Manueliu Aranda Sigitas Bulovas tapo ir dvivietės baidarės K2 5000 rungties nugalėtojais.
      Pakilių lietuvių nuotaikų nesugadino puikiai startavę mūsų tenisininkai. Aurelijus Banys asmeninėse varžybose iš 36 startavusių pateko į kitą etapą, o dvejetų varžybose, poroje su ispanu įveikė daug varžovų ir tik kovojo dėl 3 vietos nusileidę varžovams liko ketvirti.
      
      Vyrams nenusileidžia ir veteranų grupėje startavusi Indrė Astrauskaitė. Kadangi jos amžiaus grupėje daugiau moterų nėra, Indrė buvo mesta į bendrą sūkurį su vyrais. Tačiau kovingoji lietuvė puikiai susitvarkė ir su stipriosios lyties atstovais ir užėmė 4 vietą. Organizatoriai Indrei įteikė specialų prizą, kaip vienintelei turnyre kovojusiai moteriai.
      
      Lietuvos dažasvydžio komanda startavo pergalingai. Ji tiesiog nušlavė nuo kelio 20 savo varžovų ir tapo čempione. Mūsų komandoje žaidė ir čempionais tapo Audrius Chmieliauskas ir broliai Blaževičiai.
      
      
       Policijos departamento vadovybė sveikina Lietuvos delegaciją, pasiekus įspūdingų rezultatų tarptautinėje pareigūnų olimpiadoje
 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas