2015.12.01. - 2015.12.31.

 

Vilniaus BKI meistrai (iš kairės į dešinę) Sergejus Kononenko, Gintaras Kaminskas, Saulius Svaldenis, Eugenijus Sokolovsis, Kalėdinis senelis Petraitis, Darius Čereška ir Silvestras Aidietis sistemingai treniruodamiesi bei liedami prakaitą į Galvės ežerą tikisi sėkmingai sudalyvauti Pasaulio meistrų čempionate

 

2015 12 28 ICF Canoe Sprint Masters World Championships - 2016

 

Įvairių šalių baidarių ir kanojų irklavimo entiuziastai aktyviai ruošiasi artėjančioms svarbiausioms baidarių ir kanojų irklavimo meistrų varžyboms „ICF Canoe Sprint Masters World Championship – 2016“ kuris vyks 2016.07. 22-24 dienomis Trakuose. Numatomi varžybų nuotoliai 200 ir 2000 metrų su posūkiu. Dalyviai bus skirstomi į amžiaus grupes kas 5-erius metus 35-39, 40-44, 45-49 ir t.t. Komandinių valčių grupės nustatomos pagal amžiaus vidurkį.


 

  

2015 12 20 Pagerbti sporto veteranai

Kūno kultūros ir sporto departamente prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės asmeninių jubiliejų proga už nuopelnus Lietuvos sportui pagerbti kūno kultūros ir sporto veteranai bei kiti sportui nusipelnę asmenys. Tardamas sveikinimo žodį departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius pasidžiaugė sporto veteranų aktyvumu ir jaunatviška energija.

Nusipelniusio Lietuvos Respublikos sportininko vardas už šaudymo sporto plėtotę artėjančio jubiliejaus proga suteiktas olimpinei čempionei Dainai Gudzinevičiūtei. Tarp gausaus įvairių sporto šakų atstovų vienas garbingiausių apdovanojimų - Kūno kultūros ir sporto departamento Sporto garbės komandoro ženklas už ypač didelį indėlį į baidarių ir kanojų irklavimo sporto plėtotę bei 60 metų jubiliejaus proga buvo įteiktas Egidijui Gustui (Kaunas).

Už baidarių ir kanojų sporto plėtotę ir garbingo 80 metų jubiliejaus proga Kūno kultūros ir sporto departamento plakete apdovanota Danutė Ona Čyžienė (Klaipėda), tokio pat jubiliejaus proga bei už indėlį į baidarių ir kanojų sporto plėtotę Kūno kultūros ir sporto departamento apdovanojimu „Laudatio“ apdovanotas  Juozapas Henrikas Gedminas (Kaunas)

 


 

2015 12 19  ICF Canoe Sprint Masters World Champioship - 2016, Trakai

 

ICF - Tarptautinė b/k irklavimo federacija patvirtino, kad 2016 metų liepos 23 - 24 d. Trakuose vyks ICF Pasaulio Meistrų čempionatas (2016 ICF Canoe Sprint Masters World Championship). Lietuvos BKI irklavimo federacija džiaugiasi tokiu ICF sprendimu. Pasaulio čempionato organizavimas bus didžiulis iššūkis, todėl Lietuvos BKI federacija kreipiasi į visus norinčius  padėti organizuoti šį čempionatą. Norinčius padėti, prašome kreiptis per el.paštą: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiančio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą arba telefonu: 867092625. Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacija bus dėkinga už Jūsų pagalbą! 



 
 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas