2013.10.01 - 2013.10.31
 
 
2013 10 26 Video iš Česky Krumlovo maratono

Paspaudę čia... galite stebėti kaip sekėsi Aidai Vilimienei ir Arūnui Dubauskui įveikti Česky Krumlovo maratoną Vltavos upe Čekijoje.


 
 
 
 
 Ramūno širdyje vietos užtenka ne tik muzikai, bet ir sportui tame tarpe ir baidarių irklavimui
 
2013 10 18 Klaipėdos Kelių policijos vado aistra – muzika

Klaipėdos Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis nekreipia dėmesio į pavydžius žvilgsnius, kad būdamas itin jaunas tapo vadovu. Klaipėdietis sako, kad uniforma žmogaus nepakeičia, o svarbiausi dalykai glūdi širdyje, ten – ką joje įskiepijo tėvai.

Apie Klaipėdos Kelių policijos biuro viršininko Ramūno Šideikio gyvenimą bei pomėgius skaitykite čia...


 
 
 
 Baidarių ir kanojų irklavimo meistrai įsiamžino su b/k irklavimo federacijos generaliniu sekretoriumi Romu Petrukanecu, Kūno kultūros ir sporto departamento generaliniu direktoriumi Klemensu Rimšeliu, bei Sporto veteranų asociacijos "Penki žiedai" prezidente Danute Ivašauskiene.
 
2013 10 17 KKSD Apdovanojimai - sporto veteranams

Trečiadienį Kūno kultūros ir sporto departamente (KKSD) už indėlį į Lietuvos sporto plėtrą pagerbti ir apdovanoti garbingo amžiaus sportininkai, treneriai, sporto darbuotojai bei Lietuvos Enciklopedijos II tomo kūrėjai. Viso renginyje asmeninių jubiliejų progomis ir už nuopelnus bei indėlį į įvairias sporto šakas pagerbti 148 asmenys.

„2013 metai buvo labai sėkmingi mūsų sportininkams. Pirmiausiai dėl to, kad esame stiprūs savo ambicijomis, todėl Departamentas valstybės vardu privalo Jums padėkoti už brandžių metų puikius rezultatus“ – sveikinimo kalboje sakė Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

Tarp apdovanotųjų sportininkų – veteranų ir eilė baidarių bei kanojų irklavimo atstovų:

 – 60 metų jubiliejaus proga už didelį indėlį į baidarių ir kanojų irklavimo sporto plėtrą Lietuvoje aukso medaliu apdovanotas Kauno miesto irklavimo mokyklos treneris Algirdas Liaudanskas. – 55 metų sukakties proga už indėlį į baidarių ir kanojų irklavimo plėtrą Lietuvoje, Kūno kultūros ir sporto departamento apdovanojimu LAUDATIO pagerbtas Seimo narys Gediminas Jakavonis.

2013 m. pasaulio meistrų sporto žaidynių baidarių ir kanojų irklavimo varžybų nugalėtojams ir przininkams - Sigitui Bulovui, Romui Daugnorai, Aleksandrui Nazarovui, Virginijui Rimšai, Aidai Vilimienei, Vidui Kupčinskui, Antanui Gaigalui, Vadimui Čižiui, Jevgenijui Sokolovskiui, Gintarui Švenčioniui, Aleksandrui Šarafutdinovui, Kęstučiui Borteliui, Aleksandrai Čechovai ir Eugenijui Taparauskui. KKSD generalinis direktorius K. Rimšelis iteikė padėkas.


 
 
 
Nors Aidai Vilimienei ir Arūnui Dubauskui Vltavos upėje irkluoti sekėsi nelabai sėkmingai, tačiau po finišo jie džiaugėsi bronziniais apdovanojimais

2013 10 14 Krumlovo maratonas

Praėjusį šeštadiienį Česky Krumlove (Čekija) vyko baidarių ir kanojų irklavimo maratono varžybos. 36 km ilgio nuotolį Vltavos upe, sėkmingai įveikė įveikė 292 įgulos iš 14 Europos šalių.

Puikiai šiose varžybose pasirodė Lietuvos atstovai - Jonas Ragauskas, Vaidas Linkevičius ir Juozas Gurevičius irkluodami trivietę baidarę su kanojų irklais C-3 ir C-4 valčių kategorijoje tapo nugalėtojais. Tarp moterų, dviviečių baidarių grupėje Dovilė Sudeikytė ir Simona Steikūnaitė iškovojo sidabrinius apdovanojimus, o mišrių dviviečių valčių klasėje Aida Vilimienei ir Arūnui Dubauskui atiteko bronziniai apdovanojimai.

Šių varžybų rezultatus galite peržiūrėti čia....


 
 

 Regatos nugalėtojus ir prizininkus, apdovanojo ir sveikino Lietuvos Respublikos baidarių ir kanojų irklavimo federacijos generalinis sekretorius Romas Petrukanecas

2013 10 07 Trakų regata

Praėjusį šeštadienį Trakuose 10-tą kartą Artūro Vietos sporto klubas organizavo baidarių ir kanojų irklavimo sezono uždarymo varžybas – Trakų regatą. Regatoje dalyvavo per 130 įvairaus amžiaus dalyvių iš Lietuvos bei Kaliningrado. Šios varžybos yra organizuojamos siekiant kelti jaunų sportininkų meistriškumą - jos vykdomos jaunių bei įvairaus amžiaus vaikų grupėse. Kaip ir kiekvienais metais savo meistriškumą bei optimistines nuotaikas vaikams demonstravo ir veteranai.

Varžybų dalyviai, priklausomai nuo amžiaus, rungėsi vienvietėmis valtimis 1300m, 2600m ir 3900m nuotoliuose. Komandinėje įskaitoje regatos nugalėtojais tapo svečiai iš Kaliningrado, kurie buvo apdovanoti didžiule taure bei pagrindiniu prizu – 500 litų. Antroje vietoje liko varžybų šeimininkai – Trakai, o trečioje - Visagino irkluotojai.

Tarp veteranų, kurių amžius virš 50 metų, nugalėjo Sigitas Bulovas (Gargždai), antras Verneris Šermokas (Klaipėda), o bronziniu apdovanojimu pasipuošė Gintaras Kaminskas iš Viniaus. Jaunesnių veteranų amžiaus grupėje iki 50-ties metų greičiausias buvo Silvestras Aidietis (Trakai), sidabro medalis atiteko Pavelui Bespalovui (Panevėžys), o bronziniu apdovanojimu džiaugėsi Dainius Jaraminas (Vilnius). Moterų grupėje triumfavo Aida Vilimienė (Klaipėda).


 
 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas