2012.10.01 - 2012.10.31

2012 10 26 Hansa Fish 2012

Iš Hansa Fish river maratono vykusio Pietų Afrikos Respublikoje vaizdą galite pamatyti čia...



2012 10 26 Pasaulio maratono čempionatas 2012 

 

Paspaudę čia... galite pamatyti nekasdienišką vaizdą iš šių metų Romoje vykusio Pasaulio b/k irklavimo maratono čempionato.


2012 10 26 Geriausi rezultatai

 
Paspaudę čia...  galite peržiūrėti 10 geriausių b/k irklavimo visų sprinto rungčių  rezultatus, užfiksuotus iki 2012 metų rugsėjo 15 d.

 

 
 
 Arūno Dubausko nenuvylė jo paties sukonstruota ir pagaminta nauja dvivietė baidarė
 
2012 10 18 Kauniečių pergalės Čekijoje
 

Praėjusį savaitgalį Čekijoje, Vltavos upėje vyko tradicinis Česky Krumlovo baidarių ir kanojų irklavimo maratonas kuriame sėkmingai rungėsi Kauno VSTK „Yris“ komanda.

C-3 ir C-4 valčių grupėje 36 km greičiausiai įveikė ir aukso medaliais pasipuošė „Yrio“ įgula kurioje irklavo Jonas Ragauskas, Marius Linkevičius ir Juozas Gurevičius, bendroje įskaitoje ši įgulą finšo liniją kirto 62-a, jų rezultatas 2.46,06 val.

 
Mišrių dviviečių įgulų grupėje Arūnas Dubauskas išbandė savo paties suprojektuotą naująjį gaminį - dvivietę baidarę „Zebra“. Su porininke Aida Vilimiene, Arūnas iškovojo sidabrinius apdovanojimus, minėtą nuotolį jie įveikė per 2.27,39 val. ir bendroje įskaitoje užėmė 27 vietą.

Tarp įvairių plaustų Kauno „Vandens turistų“ komanda finišavo 20-ta. Jų laikas 2.23,38 val. tai jiems garantavo 1-ąją vietą neregistruotų plaustų  grupėje.

Vienviete baidare savo jėgas šiame maratone išbandė visiems mums gerai pažįstamas „Robinzonas“ Linas Samaška kuris bendroje įskaitoje finišo liniją pasiekė 170, o tarp vienvietėmis baidarėmis rungtyniavusių sportininkų  finišavo 37-tas. Jis nuotolį įveikė per 3.06,03 val. Pažymėtina, kad Linas šį kartą pavėlavo į startą, tačiau jam užteko valios ir ryžto pradėti ir garbingai užbaigti šią distanciją.

Šių varžybų rezultatai čia....   Foto čia...


 
 

 
2012 10 12 Romui Daugnorai š/m gruodžio 21 dieną sukaks 50 metų

Šių metų spalio 5 dieną Vilniuje, asociacijos „Penki žiedai“ vykusio pasitarimo metu, šios organizacijos prezidentė Danutė Ivašauskienė už sporto veteranų veiklos plėtrą ir 50-ųjų gimimo metų proga išreiškė padėką mūsų klubo atstovui Pasaulio b/k irklavimo meistrų čempionui Romui Daugnorai.

Prezidentė dėkojo ir skyrė Romui šiuos Napaleono  Hillo, (JAV rašytojo) žodžius – „Pergalę pasiekia tik tie, kurie niekuomet nesiliauja kovoję“.

Dėkojo jam už tai, kad visada ėjo ir dabar tebeina nelengvu sporto keliu. Visada siekė pergalių, tobulėjo ir garsino Lietuvos vardą visame Pasaulyje, už tai, kad Olimpinę ugnį visada nešiojasi savo širdyje.


 

 
 Nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo Lietuvos Respublikos b/k irklavimo federacijos generalinis sekretorius Virmantas Galdikas

2012 10 07 Trakų regata

 

Net 194 sportininkai iš Vilniaus, Trakų, Visagino, Panevėžio, Marijampolės, Aklytaus, Daugų, Kaliningrado bei Latvijos vakar susirinko į 9 tą kartą organizuojamą Trakų regatą.

Regatos metu rungtyniavo ir sportininkai - veteranai. Veteranai kurių amžius neviršijo 50 metų rungėsi 2600 metrų rungtyje, o tiems kurie jau perkopė 50 metų pakako 1300 metrų. Tarp jaunesnių baidarininkų greičiausias buvo svečias iš Kaliningrado Sergejus Tarasenko, antras finišo liniją pasiekė klaipėdietis Verneris Šermokas, o trečias Saulius Svaldenis iš Vilniaus. Tarp vyresnių baidarininkų nenugalimas buvo vilnietis Sergejus Kononenko, o moterų grupėje triumfavo policininkė iš Panevėžio Aleksandra Čechova.

Pagrindinę komandinę taurę bei 500 litų piniginį prizą laimėjo Panevėžio sportininkai, antroje vietoje Visaginas, treti Trakiečiai.

Veteranų rezultatus galite peržiūrėti čia....

Foto čia...

 
Išbandyk jėgas
Vohandu marathon
Pasaulio sprinto čempionatas
Česky Krumlov
Adigemarathon
Kansai World Masters Games
  Visos teisės saugomos © www.rovingas.lt
Hey.lt - Nemokamas lankytoj skaitliukas